Yritys

Teelikamentten

Teelikamentten on yhden naisen yritys, joka valmistaa iloisia vaatteita, pussukoita ja muita pehmoisia tuotteita lapsille ja lapsenmielisille aikuisille käsityönä Äänekoskella. Perusajatuksenani on tehdä hyvän mielen tuotteita, jotka kestävät käyttöä pesusta toiseen ja lopulta vielä pikkusisaruksenkin käyttöön.


Materiaalit

Kaikki käyttämäni kankaat on esipesty ennen ompelua hajusteettomilla pesuaineilla, jolloin niistä irtoaa kankaan valmistuksessa käytetyt kemikaalijäämät. Voit siis ottaa vaatteet huoletta käyttöön suoraan paketista! Vaatteet eivät myöskään enää merkittävästi kutistu pesuissa. Tuotteiden mukana tulee pesuohjesuositus. Trikoo- ja velourkankaat on kuitenkin aina esipesty 60 asteessa ennen ompelua. Tästä huolimatta valmiiden tuotteiden suositeltu pesuohje saattaa poiketa tästä esipesusta. Kuumalla esipesulla varmistan kankaiden värien kiinnittymisen ja minimoin tulevat kutistumiset.

Osa käyttämistäni materiaaleista on kierrätettyjä. Kierrätyskankaan käytöstä on aina maininta tuotteen kohdalla erikseen. Otathan huomioon, että kierrätetyssä kankaassa voi olla värihaalistumaa tai muuta ajan patinaa. 

 

Kotipuoti 

Teelikamenttenin työhuone/kotipuoti sijaitsee Äänekoskella osoitteessa Terveyskatu 13 as 1, 44100 Äänekoski. Puoti on auki sopimuksen mukaan, eli aina kun olen paikalla. Siksi etenkin pitkänmatkalaisten kannattaa laittaa sähköpostia (info@teelikamentten.fi) tai pirauttaa (050-5375652) ennen tuloa. Olet lämpimästi tervetullut paikan päälle hypistelemään varastotuotteita tai suunnittelemaan mieleistä tilausvaatetta. Maksutapana käteinen tai pankkikortti. 

Y-tunnus 2485515-0

ALV-rekisterissä.

Iloisin terveisin,

Mari/TEELIKAMENTTEN


 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet