Toimitusehdot

Tilaaminen

Tilaamalla hyväksyt toimitusehdot. Tilataksesi tuotteita puodista sinun tulee olla täysi-ikäinen. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomeen. Tuotteita voi tilata verkkokaupan kautta tai sähköpostitse. Kaikissa hinnoissa on mukana voimassa oleva arvonlisävero (24 %).

Maksaminen

Saat tilausvahvistuksen automaattisesti sähköpostiisi ja laskun pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa tilauksesta. Poistamme tilapäisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömästi. Tuotteita pidetään varattuna korkeintaan laskun eräpäivään asti. Ellet ole maksanut tilausta varausajan sisällä, tilaus raukeaa ja tuotteet palautetaan myyntiin. HUOM! Tilaus postitetaan vasta maksun kirjauduttua Teelikamenttenin tilille. Mikäli toivot nopeaa postitusta, kannattaa eräpäivän tilalle vaihtaa maksu lähtemään heti.

Toimitus

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Tilaus toimitetaan postiin 1-3 arkipäivän kuluessa maksun kirjautumisesta Teelikamenttenin tilille (Nordea). Otathan huomioon, että pankkien väliseen tilisiirtoon saattaa kulua kolmekin arkipäivää. Postitamme tilaukset pääsääntöisesti II-luokassa.


Toimituskulut

Verkkokaupan toimituskulut ovat kiinteät 3,90 €/tilaus. Tilauksen voi myös noutaa kotipuodilta Äänekoskelta, osoitteesta Terveyskatu 13 as 1. Tällöin tilauksesta ei veloiteta toimituskuluja.


Peruutusoikeus ja palautusehdot

Tilauksilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Peruutusilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja siitä on käytävä ilmi tilaajan nimi, osoite, tilauspäivä ja tuote. Ilmoitus on lähetettävä joko sähköpostitse info(at)teelikamentten.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Saat vastausviestinä ohjeet tuotteen palauttamista varten. (Huom! Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.) Tuote pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Liitä mukaan kopio peruutusilmoituksesta ja tilinumerosi.  Maksetun summan täysimääräistä korvausta varten palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja sen tuotelappujen tulee olla yhä paikallaan. Pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta, mikäli tuotetta on käytetty.

Palautamme maksetun summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen vastaanottamisesta, mikäli tuote on palautettu tai annettu todistettavasti postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen:

Palautusosoite

Teelikamentten

Terveyskatu 13 as 1

44100 Äänekoski

Toiveiden mukaan tehtävillä tuotteilla ei ole automaattista palautusoikeutta ellei kyseessä ole selkeästi tekijästä johtuva virhe. Jos tuotteessa on käyttöä haittaava virhe, palauta se korjattavaksi. Takuu ei koske käytöstä johtuvaa vikaa.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet